Heeft u iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum? Ook dat kan bij Juffrouw Jansen. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Zijruimte en Zolder €75 per dagdeel.
Tijdens onze openingstijden hebben wij twee ruimtes die u kunt huren. Heeft u bijvoorbeeld een verjaardag, een kraamfeest of een kinderverjaardag die u met een besloten groep wilt vieren?
Dan kan dat in onze zijruimte en op onze zolder. Beide ruimtes hebben een eigen ingang. In deze ruimtes kunt u ongeveer 20 volwassenen ontvangen. Hierbij verzorgt het personeel van Juffrouw Jansen de bediening. Wij kunnen gebak, borrelhapjes en drankjes aanbieden. Wanneer u uitgebreidere hapjes of een buffet zou willen, is dat ook mogelijk. Wij werken samen met verschillende cateraars die dit kunnen verzorgen.

Gehele ruimte v.a. €65 per uur.
Wilt u een feestje vieren voor een grote groep mensen? Dat kan ook bij Juffrouw Jansen. Buiten onze openingstijden is het mogelijk om het theehuis te huren voor een feestje. Wij hebben plek voor ongeveer 80 mensen. Hierbij verzorgt het personeel van Juffrouw Jansen de bediening. Wij kunnen zelf gebak, borrelhapjes en drankjes aanbieden. Wanneer u uitgebreidere hapjes of een buffet zou willen, is dat ook mogelijk. Wij werken samen met verschillende cateraars die dit kunnen verzorgen.
Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op.