Vergaderen bij Juffrouw Jansen

Organiseer je een vergadering, workshop of cursus voor je team? En ben je op zoek naar een locatie met een huiselijke sfeer? Bij Juffrouw Jansen in Hilversum vergader je in een knusse, huiselijke vergaderruimte met prachtig uitzicht over het weiland. Te midden van loeiende koeien, rondscharrelende boerderijdieren en een tuin met weelderige planten voel je de inspiratie vanzelf stromen.

Knus en sfeervol

De vergaderruimte van Juffrouw Jansen is knus en sfeervol. De stoelen zitten heerlijk en de tafels zijn naar wens in te delen. De ruimte is groot genoeg om met ca. 35 personen in te werken. De grote ramen bieden prachtig uitzicht over het weiland en de koeien. Je kunt gebruik maken van een beamer, flipover met stiften en een whiteboard. Voor één-op-één-gesprekken kun je gebruik maken van de zolderruimte met weids uitzicht over de landerijen. Meer ruimte nodig? Op maandag en dinsdag is Juffrouw Jansen gesloten voor overig publiek en kun je gebruik maken van de gehele locatie en het terras.

Rondleiding over de boerderij

Deze boerderij wordt al meerdere generaties gerund door de familie Jansen. Een echt familiebedrijf dus! Dagelijks worden er 150 koeien gemolken, die een groot gedeelte van het jaar in de wei lopen. Er is zo’n 80 hectare land in gebruik om de koeien van voldoende gras te voorzien. Tip: boek een rondleiding op de boerderij en neem samen met boer Harm een kijkje in de stallen! Nog meer tips voor leuke vergaderbreaks op de boerderij vind je op onze activiteitenpagina. https://www.buitenbusiness.nl/activiteiten

Vergaderen in Hilversum?

Deze kleinschalige vergaderlocatie ligt op de boerderij, net buiten Bussum en Hilversum, in de provincie Noord-Holland. Juffrouw Jansen ligt midden in ’t Gooi en is goed bereikbaar vanaf de A1 of A27. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Ook met het OV kun je deze vergaderlocatie bereiken. Vanaf station Naarden-Bussum of Hilversum kun je overstappen op Bus 107 die stopt langs de Melkmeent.
Vergaderen